Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Νύχτες στο βυθό της θάλασσας!



Μοναδική εμπειρία διαμονής σε υποβρύχιο δωμάτιο

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής, μένοντας σε ένα υποβρύχιο δωμάτιο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι, που επιπλέει στο νερό!

Το Manta είναι ένα πολυτελές resort, στο νησάκι Pemba του Ινδικού Ωκεανού. Στο κατάλυμα, πέρα από την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία θα έχετε τη δυνατότητα να μείνετε στο μοναδικό υποβρύχιο δωμάτιο του ξενοδοχείο, που βρίσκεται 250 μέτρα μακρυά από την ακτή.

Η πλωτή κατασκευή, από ντόπιο ξύλο, προσφέρει τρία επίπεδα για τους επισκέπτες, ένα στο επίπεδο της θάλασσας, που φιλοξενεί το σαλόνι και το μπάνιο, ένα κατάστρωμα στον τελευταίο όροφο και το υπνοδωμάτιο, που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.





Σχεδιασμένο από το Mikael Genberg της σουηδικής εταιρείας Genberg Underwater Hotels, το Manta Underwater Room είναι ουσιαστικά ένα ιδιωτικό νησί που επιπλέει στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, προσφέροντας μια απαράμιλλης ομορφιάς θέα στο γύρω τοπίο και τη θαλάσσια ζωή.





Με το υπνοδωμάτιο να βρίσκεται τέσσερα μέτρα κάτω από την επιφάνεια, οι επισκέπτες απολαμβάνουν την άφθονη παρουσία των υδρόβιων πλασμάτων από τα πανοραμικά παράθυρα, ενώ τη νύχτα το σκηνικό γίνεται ακόμα πιο μαγικό, αφού οι προβολείς κάτω από τα παράθυρα προσελκύουν τα ψάρια.



Είτε επιλέξετε να ανεβείτε τη σκάλα προς το κατάστρωμα για να απολαύσετε τον ήλιο, να παραμείνετε στο επίπεδο της θάλασσας για να χαλαρώσετε στο χώρο lounging, ή να κατεβείτε στο δωμάτιο σας είναι βέβαιο ότι θα ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.



Μπορείτε ακόμα να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά που σας περιβάλλουν ή να κάνετε καταδύσεις με τον ειδικό εξοπλισμό. Το θέρετρο άλλωστε είναι δημοφιλές στους δύτες, λόγω του κοραλλιογενή υφάλου, γύρω από το νησί.

2 σχόλια:

ekath είπε...

Καταπληκτικό! Άραγε θα μπορούσε να δημιουργηθεί κάτι ανάλογο και στις δικές μας θάλασσες;

Κώστας Ανδρεόπουλος είπε...

Θα μπορούσε σαφώς Εκάτη, αλλά οι συνθήκες για τον επενδυτή απουσιάζουν. Εντελώς όμως.....

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙ !!!

Όπως είπε κι ένας σοφός :

"Η θάλασσα δεν πνίγει. Εμείς πνιγόμαστε σ΄αυτή"

Αν πας για απαιτητικό υποβρύχιο κυνήγι μονάχος, οι πιθανότητες ενός επικίνδυνου περιστατικού είναι αυξημένες...

Γι΄αυτό βρες κάποιον με τις ίδιες δυνατότητες με σένα και απολαύστε το υπέροχο χόμπι μας....