Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Δύτης χάιδεψε μεγάλο λευκό καρχαρία στη μύτη


Έβγαλε το χέρι του από το προστατευτικό κλουβίΔύτης χάιδεψε μεγάλο λευκό καρχαρία στη μύτηΘέλει αρκετό θάρρος και μόνο για να βουτήξει κανείς, ακόμα και προστατευμένος μέσα στο ειδικό κλουβί, στην περιοχή όπου κολυμπούν μεγάλοι λευκοί καρχαρίες.
Ένας δύτης ωστόσο δεν αρκέστηκε σε αυτήν την εμπειρία αλλά είχε και το θάρρος- και θράσος…- να βγάλει το χέρι του έξω από τις προστατευτικές μπάρες του κλουβιού για να χαϊδέψει τον μεγάλο θαλάσσιο θηρευτή στη μύτη!

Για να το καταφέρει αυτό, η ομάδα των τριών δυτών που βρισκόταν μέσα στο κλουβί τράβηξε την προσοχή του καρχαρία προκαλώντας τον με φαγητό.
Τη στιγμή που ο μεγάλος λευκός πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από το φαγητό- και το κλουβί- ο δύτης έβγαλε το χέρι του και τον ακούμπησε στη μύτη.
Οι δύο άλλοι δύτες παρέμειναν στην ασφάλεια του κλουβιού και αξιοποίησαν την ευκαιρία για να φωτογραφίσουν τον καρχαρία από πολύ κοντά.
Τις φωτογραφίες έβγαλε ο 47χρονος Ρώσος Dmitry Vasyanovich στα ανοιχτά των ακτών της νήσου Γουαδελούπης στο Μεξικό, θαλάσσια περιοχή όπου είναι γνωστό πως κολυμπούν μεγάλοι λευκοί καρχαρίες.
sharks1 sharks2 sharks3 sharks4 sharks5 sharks6 sharks7 sharks8 sharks9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙ !!!

Όπως είπε κι ένας σοφός :

"Η θάλασσα δεν πνίγει. Εμείς πνιγόμαστε σ΄αυτή"

Αν πας για απαιτητικό υποβρύχιο κυνήγι μονάχος, οι πιθανότητες ενός επικίνδυνου περιστατικού είναι αυξημένες...

Γι΄αυτό βρες κάποιον με τις ίδιες δυνατότητες με σένα και απολαύστε το υπέροχο χόμπι μας....