Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Θαλάσσια λιοντάρια παγιδεύονται στα σκουπίδια των βιομηχανιών

Φρικιαστικές εικόνες φανερώνουν το έγκλημα στην Αλάσκα!


Οι καταστροφικές συνέπειες της μόλυνσης των υδάτων για τα θαλάσσια λιοντάρια, απεικονίζονται στο βίντεο που τράβηξαν οι αρχές της αλιείας στην Αλάσκα.

Οι φρικιαστικές εικόνες δείχνουν τα θαλάσσια ζώα να πνίγονται με δίχτυα και άλλα αντικείμενα, ακόμα και να σφαδάζουν στο πόνο από δολώματα που έχουν γαντζωθεί στο στόμα τους.

Σε μια από τις πιο ανατριχιαστικές εικόνες, ένα λιοντάρι της θάλασσας έχει σφηνώσει σε ένα ανεμούριο, κάτι που οδήγησε στο πνιγμό του.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι τα ζώα παγιδεύονται σε διάφορα μπάζα όταν είναι σε νεαρή ηλικία, αλλά καθώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται, τα διάφορα αντικείμενα τα πνίγουν και οδηγούν στον στραγγαλισμό τους.

Και όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που τα θαλάσσια λιοντάρια απειλούνται με εξαφάνιση και ο πληθυσμός τους μειώνεται συνεχώς. Στην Αλάσκα, 386 ζώα βρέθηκαν είτε παγιδευμένα είτε τραυματισμένα από τα θαλάσσια μπάζα.

Πλαστικές ταινίες για τις συσκευασίες προϊόντων και λάστιχα, είναι τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που βρέθηκαν τυλιγμένα στους λαιμούς των άτυχων ζώων.

Οι τρομακτικές επιπτώσεις της μόλυνσης των υδάτων, επηρεάζουν κι άλλα άγρια ζώα της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων πτηνών και χελωνών.

Η αλιευτική επιτροπή «Alaska Department of Fish and Game» επιδιώκει τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος με σκοπό τη προστασία των θαλάσσιων λιονταριών και των υπόλοιπων ζώων της περιοχής, από τις επιπτώσεις της μόλυνσης της θάλασσας.Το άτυχο ζώο παγιδεύτηκε στο ανεμούριο και πνίγηκε αβοήθητοΠλαστική ταινία έχει τυλιχθεί γύρω από το λαιμό των ζώων και πνίγονται βασανιστικά

Αλιευτικό αγκίστρι έχει καρφωθεί στο στόμα των ζώων

www.newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΖΕΥΓΑΡΙ !!!

Όπως είπε κι ένας σοφός :

"Η θάλασσα δεν πνίγει. Εμείς πνιγόμαστε σ΄αυτή"

Αν πας για απαιτητικό υποβρύχιο κυνήγι μονάχος, οι πιθανότητες ενός επικίνδυνου περιστατικού είναι αυξημένες...

Γι΄αυτό βρες κάποιον με τις ίδιες δυνατότητες με σένα και απολαύστε το υπέροχο χόμπι μας....